Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Urmează nunta anului în SUA! Nepoata lui Biden se căsătorește cu un student de la drept; evenimentul, la cea mai vestită adresă din SUA

instagram.com
Joe Biden, familie, nepoate

Nepoata preşedintelui american Joe Biden, Naomi Biden, a anunţat luni că se va căsători în luna noiembrie la Casa Albă, la invitaţia bunicilor săi, relatează AFP, informează Agerpres.

"Peter şi cu mine suntem infinit de recunoscători lui 'Nana' şi 'Pop' pentru a ne putea celebra nunta la Casa Albă", a scris ea pe Twitter, folosind numele de alint ale preşedintelui american şi soţiei sale, Jill Biden.

Casa Albă a precizat că masa festivă se va desfăşura la cea mai vestită adresă din Statele Unite: 1600 Pennsylvania Avenue, pe 19 noiembrie.

Naomi Biden, 28 de ani, este fiica lui Hunter Biden, fiul mezin al preşedintelui democrat.

Ea şi-a anunţat în septembrie anul trecut logodna cu Peter Neal, 24 de ani, într-o postare pe Instagram, în care îşi arată inelul şi imagini ale lor din vacanţa în Italia, alături de poze ale familei Biden.

Peter Neal îi ceruse mâna în staţiunea de schi americană de elită Jackson Hole, de unde este originar tânărul.

Naomi Biden este avocată, absolventă a Universităţii Columbia, în timp ce logodnicul său este încă student la Drept, la Universitatea din Pennsylvania.

Serviciul de protocol al Primei Doamne Jill Biden a precizat că tinerii s-au cunoscut la New York, acum patru ani, în cadrul unei întâlniri aranjate de prietenii lor, iar de atunci formează un cuplu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.