Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O actriță a ajuns la spital, după ce a încercat să se sinucidă

wonderlandmagazine.com
Paz de la Huerta

Actrița americană Paz de la Huerta, cunoscută pentru apariția în serialul HBO "Boardwalk Empire", dar și pentru faptul că l-a acuzat de viol pe producătorul Harvey Weinstein, a fost internată în spital după o tentativă de sinucidere, relatează tmz.com, potrivit Mediafax.

Actrița a fost spitalizată la New York, duminică după-amiază, după ce un apropiat al acesteia a sunat la serviciile de urgență, cerând ajutorul pentru o persoană cu gânduri suicidare, care se încuiase într-un dormitor.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a actriței.

Citește și: Doliu - Un DJ celebru a murit, după ce s-a izbit de o ușă de sticlă

În noiembrie 2018, actrița americană l-a dat în judecată pe producătorul de film Harvey Weinstein, pentru viol. Aceasta a afirmat că a fost abuzată sexual de două ori, în locuința ei din New York, în 2010. Ea a făcut o reclamație în acest sens la poliția din orașul american, însă Weinstein nu a fost niciodată pus sub acuzare pentru aceste fapte.

În vârstă de 34 de ani, Paz de la Huerta a primit un premiu al Sindicatului actorilor americani, în 2011, în calitate de membru al distribuției serialului HBO "Boardwalk Empire". Actrița a mai apărut în filme precum "The Cider House Rules/Legea pământului" (1999), "A Walk to Remember/O iubire de neuitat" (2002), "Choke/Sufocare" (2008), "Enter the Void" (2009) și "Nurse 3D/Asistenta psihopată" (2013).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.