Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O armă de vânătoare cu glonț, a cărei țeavă a fost modificată pentru a permite montarea unui amortizor, a fost confiscată de polițiștii din Bistrița-Năsăud

pusca vanatoare

O armă de vânătoare cu glonț, a cărei țeavă a fost modificată pentru a permite montarea unui amortizor, a fost confiscată de polițiști de la un bărbat din Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud, cercetat încă de la sfârșitul lunii iulie. Arma era deținută ilegal, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase au confiscat, marți, o armă de vânătoare cu glonț, a cărei țeavă avea modificări artizanale pentru a permite montarea unui amortizor, respectiv dispozitiv adaptat diminuării zgomotului produs de tragere.

Citește și: Raed Arafat, declarație de ultim moment cu privire la deschiderea restaurantelor: ‘Recomandările medicale vor fi modalitatea prin care se poate face asta’

„Arma se afla în circuitul ilegal, existând suspiciuni că ar fi fost introdusă ilegal pe teritoriul României și aparținea unui bărbat de 48 de ani, din Căianu Mic, aflat în arest preventiv din data de 31 iulie”, spun polițiștii.

În urma perchezițiilor care au fost făcute la sfârșitul lunii iulie la locuința bărbatului din Căianu Mic a fost descoperit și ridicat amortizorul aferent armei. Tot atunci au fost reținute 7 persoane, printre care și bărbatul de 48 de ani.

Tot la percheziții au fost descoperite și ridicate 22 de arme letale, peste 1.000 de cartușe deținute ilegal, precum și sute de componente de armă, iar persoanele implicate sunt bănuite de comiterea mai multor infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

Citește și: Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.