Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O asistentă din Craiova, căsătorită, acuză că a fost VIOLATĂ, în spital: Soțul său a sunat la 112

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Caș șocant într-un important spital  din Craiova! O asistentă acuză un coleg că a violat-o chiar în incinta instituției spitalicești. Prima dată s-a întâmplat în 2019, dar femeia nu a depus plângere la poliție. Abia pe 19 martie, când bărbatul a încercat să o violeze iar pe femeia căsătorită a aflat poliția. Cel care a sunat la 112 este chiar soțul femeii.

Cazul a ajuns să fie cunoscut, după ce în mai multe redacţii a ajuns următorul mesaj anonim: "Buna ziua, Vă scriu în legătura cu un caz şocant petrecut la Craiova, în incinta Spitalului Municipal Filantropia, secţia de Hematologie. În data de 19.03.2021 asistenta medicală Sîrbu Ştefania a depus o plângere la poliţie împotriva asistentului medical şef A. I. in care susţine că a fost abuzată sexual, fizic si psihic de către acesta în incinta secției. În data de 20.03.2021 la primele ore ale dimineţii, a fost săltat de către polţişti, săltat şi dus la audieri ca mai apoi să fie plasat în arest la domiciliu. Asistenta susţine că aceste lucruri s-au întâmplat în decursul a mai multor ani sub diverse amenintari repetate...".

Citește și: Rareș Bogdan, scrisoare de ultim moment de la Ursula von der Leyen: ‘Comisia nu pune la îndoială necesitatea ca autoritățile să adopte măsuri adecvate pentru a se proteja de noile tulpini ale virusului’

Poliția doljeană a făcut următoarele precizări: "În noaptea de 19/20 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Politie Craiova au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgentă 112, de un bărbat de 35 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 martie, soţia sa de 35 de ani, a fost victima unei tentative la infracțiunea de viol, faptă comisă de un bărbat de 41 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. La finalizarea cercetărilor, dosarul penal urmează să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Asistenta medicală Ştefania Sîrbu a susţinut, în faţa anchetatorilor, că era hărţuită de şeful său de anul trecut. Că ar fi reclamat verbal cele întâmplate, dar nu a fost crezută, scrie adevarul.ro. Vineri seara, pe data de 19 martie a ajuns târziu acasă. Când soţul a întrebat-o de unde vine şi ce s-a întâmplat, asistenta i-a mărturisit că asistentul şef ar fi încercat să o violeze. Că a prins-o singură într-o cameră a secţiei de hematologie, i-a pus mâna la gură şi ar fi început să o pipăie. Atunci bărbatul a sunat la 112 şi, ulterior, a fost înregistrată şi plângerea.

Citește și: Gabriela Firea: ‘Da, știu, PSD e de vină! Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan’

Asistentul şef incriminat susţine că toate acuzaţiile care i se aduc sunt false. "Este o înscenare, o răzbunare tâmpită din partea unei colege, nu am înţeles de ce a făcut chestia asta. Sunt bulversat, traumatizat, nu se poate aşa ceva. Am avut nişte polemici pe teme de serviciu, dar nu înţeleg de ce a făcut chestia asta, chiar nu pot să înţeleg. Un lucru este cert: nu m-am atins de ea, nu i-am făcut nimic", a declarat Ionuţ Anghel, asistentul şef al clinicii de hematologie din cadrul Spitalului Filantropia Craiova.

Conducerea Spitalului Filantropia spune că a demarat o anchetă internă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. "În ziua de sâmbătă, pe 20 de martie, am fost sesizat de asistenta noastră. A reclamat a fost agresată fizic şi sexual de catre asistentul şef. Vom face verificări, vom stabili dacă s-a respectat sau nu codul de conduită al spitalului", a declarat Liviu Radu, managerul Spitalului Filantropia din Craiova.

Citește și: Scandal de proporții! Un nume greu din PNL vrea ruperea țării: ‘România are nevoie urgent de descentralizare și regionalizare. Dumnezeii luptei cu COVID-19 de la București impun decizii aberante’

Colegii celor doi asistenţi medicali spun că nu sunt surprinşi de cele înţâmplate. "Trebuia să se spargă buboiul de la Hematologie. Se ştie ce dezmăţ e acolo. Lui Ionuţ îi plac femeile, toată lumea ştie şi asta. S-a căsătorit cu două colege de acolo, cu altele a avut relaţii. Şi cu colege de la Hematologie, şi cu colege de pe alte secţii. Omul e un fustangiu. Culmea e că toate iubitele ştiau unele de altele. Ca la nebuni. Nu ştim dacă Ştefania este chiar o victimă, dar dacă ea nu a cedat avasurilor, atunci Ionuţ trebuie să plătească pentru ce a făcut. E adevărat, la Hemato, e jale", au declarat mai multe cadre medicale pentru sursa citată.

Citește și: Prefectul Capitalei anunță că se închid școlile: Învățământul ar trebui să treacă în on-line! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.