Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O britanică a fost arestată după ce fusese VIOLATĂ în Dubai. Motivul este TERIFIANT - FOTO

O femeie din Marea Britanie, care raportase poliţiei din Dubai că fusese violată, a fost arestată de către autorităţi, ea fiind acuzată că a făcat sex în afara căsătoriei.

În vârstă de 25 de ani, britanica, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost atacată şi abuzată de doi conaţionali din Birmingham, în timp ce se afla în vacanţă în Emiratele Arabe Unite.

Când s-a dus la poliţie să depună plângere, agenţii au arestat-o şi i-au confiscat paşaportul, anunţă organizaţia "Detained in Dubai".

Citeşte şi: Filipine copiază Rusia şi vrea să se retragă din Curtea Penală Internațională

Femeia a fost eliberată ulterior pe cauţiune, dar riscă o pedeapsă cu închisoarea. Mai mult decât atât, dacă va fi găsită vinovată, ea riscă să fie biciuită şi omorâtă cu pietre.

content-image

Radha Stirling, reprezentanta organizaţiei mai sus menţionate, spune că victimele violurilor din Dubai au parte de un tratament terifiant şi extrem de îngrijorător din partea autorităţlor judiciare. De cele mai multe ori, femeile violate sunt găsite vinovate, iar cele mai multe refuză să mai facă plângere de teamă să nu fie pedepsite.

Citeşte şi: Extrema dreaptă din Ungaria face ziua mai lungă

"Emiratele Arabe Unite au un lung istoric în aceste speţe, victimele agresiunilor sexuale fiind ele însele incriminate. Nu este sigur deloc să raportezi poliţiei de acolo asemenea cazuri, fiind foarte posibil ca victima să se aleagă cu pedepse din partea justiţiei", a spus Stirling, citată de The Sun.

"Poliţiştii de aici nu reuşesc sau nu vor să facă diferenţa între un act sexual consensual şi act de viol. Victimele cer ajutorul autorităţilor, dar sfârşesc să fie ele pedepsite, iar autorii să scape basma curată", a menţionat Radha Stirling.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.