Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră prezentatoare TV este în DOLIU - Mama ei a murit de Ziua Recunoștinței

lumanare doliu

Oprah Winfrey trece prin momente după ce mama ei, în vârstă de 83 de ani, s-a stins din viață chiar de Ziua Recunoștinței, scrie a1.ro.

Conform Daily Mail, anunțul trist a fost făcut de nepoata lui Oprah, Alisha Hayes.

”Odihnește-te în pace, bunico!”, a scris Alisha în dreptul unei fotografii pe care a făcut-o publică pe contul personal de socializare.

Potrivit sursei citate, femeia de 83 de ani a murit în locuința ei din Milwaukee, Wisconsin, iar funeraliile acesteia au avut deja loc.

Oprah și Vernita Lee n-au avut o relație prea bună.  La scurt timp duce ce a născut-o pe Oprah, Vernita s-a mutat în Milwaukee ca să câștige bani pentru a-și întreține familia. Fetița a fost crescută de bunică. Cele două s-au reunit când Oprah avea șase ani, însă doar pentru puțină vreme.

În 1963, când a dat naștere unei alte fete, Vernita a dat-o pe Oprah spre adopție. Ea nu și-a cunoscut sora pentru care ea a fost dată de acasă, însă a aflat de existența ei abia în 2010. Se pare că Patricia, sora ei vitregă, a murit în 2003, din cauza dependenței de cocaină.

Oprah și Vernita n-au fost deloc apropiate, însă cu ani în urmă, vedeta de televiziune a făcut un pas spre a se împăca și a invitat-o în emisiunea ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.