Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră publicație din SUA pune TUNURILE pe Trump: 'Un MINCINOS în serie'

www.rawstory.com
Donald Trump

"USA Today", unul din cele mai citite cotidiane din America, si-a exprimat pentru prima oara in aproape 35 de ani, parerea despre unul dintre candidatii la presedintia Statelor Unite. Celebra publicatie l-a etichetat pe Donald Trump drept "inconstant", "prost pregatit pentru a fi comandant sef" al armatelor si un "mincinos in serie".

De foarte multi ani, inca din 1982, "USA Today" s-a ferit sa sustina vreun candidat la alegerile prezidentiale. Astazi, cotidanul american rupe cu traditia si ia pozitie fata de cursa pentru Casa Alba. El isi cheama cititorii "sa reziste catecului de sirene al unui demagog periculos", sa respinga candidatul Donald Trump. Din ziua in care si-a anuntat candidatura, in urma cu 15 luni, pana la prima dezbatere prezidentiala din saptamana care a trecut, releva ziarul american citat, Donald Trump a demonstrat in mai multe ocazii "ca nu are temperament, cunostinte, stabilitate si honestitate, calitati de care are nevoie America".

Citeste si: Un celebru lanț de magazine PUNE LACĂTUL și dispare din România - FOTO

Potrivit ziarului citat, Trump este "inconstant", "prost pregatit pentru a fi comandant sef al armatelor" si un "mincinos in serie".Miliardarul mai scrie "USA Today", a refuzat pana acum sa se supuna traditiei de a-si publica declaratiile de impozite, sub pretextul- mincinos - ca face obiectul unui audit efectuat de serviciile fiscale. In plus, "pune in circulatie prejudecati", "vorbeste fara sa gandeasca", potrivit curierulnational.ro.

Luarea de pozitie a cotidianului "USA Today", de o duritate fara precedent in istoria sa,este foarte importanta, comenteaza analisti prezenti in aceste zile in Statele Unite pentru a urmari campania prezidentiala, citati de "Les Echos". Ziarul este printre cele mai citite in Statele Unite si aprecierile de mai sus vin cu doar cateva zile dupa ce un alt cotidian de prestigiu, "The New York Times", chema alegatorii americani sa nu voteze in favoarea lui Trump."Campania acestuia, scria ziarul citat, "este marcata de alegatii false si scandaloase, de insulte personale, de xenofobie si un sexim impardonabil".

Citește și: A ieșit GOALĂ din saună ca să prindă hoțul / VIDEO

Inaintea cotidianelor "USA Today si "The New York Times", alte doua ziare - "The Washington Post" si "Los Angeles Times" au lansat apeluri in care cer americanilor sa nu voteze in favoarea candidatului republican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.