Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O comedie despre criza refugiaților, filmul german cu cele mai mari încasări în 2016

pixabay.com
diverse, refugiati

"Willkommen bei den Hartmanns" (Bine aţi venit la familia Hartmann) a avut încasări de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limbă germană cu cel mai bun box office din acest an, relatează luni The Hollywood Reporter, conform agerpres.ro

Comedia despre criza refugiaţilor din Europa a regizorului Simon Verhoeven a avut încasări de 2,1 milioane de dolari numai în ultimul weekend, cu circa 230.000 de bilete vândute, ceea ce ridică numărul total de bilete vândute la 2,1 milioane.

Ultimă ORĂ: Fostul director al Ro-Armycatering, firma care hrănea Armata Română, trimis în judecată


Filmul este chiar pe cale să depăşească încasările realizate de un alt film al lui Verhoeven, "Männerherzen" (2009), care a avut încasări de 20,3 milioane de dolari în Germania. 

Rolul principal din film este deţinut de actriţa Senta Berger, care dă viaţă pe marele ecran unei femei înstărite din Munchen (Angelika Hartmann) care decide, în contextul politicii porţilor deschise a cancelarului Angela Merkel din 2015, să ia acasă un refugiat african, al cărui rol este jucat de actorul belgian Eric Kabongo.

Tolontan, dezvăluiri ZGUDUITOARE: Acuzații GRAVE la adresa unui manager de spital din Capitală


Angelika îşi impune în cele din urmă dorinţa, în ciuda obiecţiilor soţului ei şi a problemelor legate de diferenţele culturale, printre care şi reacţia xenofobă a vecinilor speriaţi ai cuplului. 

Combinaţia dintre subiectul politic actual şi umor facil, precum şi distribuţia plină de staruri, din care mai fac parte Elyas M'Barek şi Florian David Fitz, a făcut din filmul lui Simon Verhoeven un veritabil succes de casă, notează The Hollywood Reporter. 

"Willkommen bei den Hartmanns" este singurul titlu german care a pătruns în top zece al box office-ului din Germania, dominat de blockbuster-uri americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.