Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie de transport la cerere își lansează serviciile în Brăila

facebook.com
soferi

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Brăila, iar preţul curselor Bolt din Brăila începe de la 8 lei, a anunţat joi compania.

Totodată, pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.

"Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 17 oraşe din ţară, numărul acestora fiind în continuă creştere.

"Serviciile noastre de transport la cerere sunt primele prin care ne marcăm prezenţa în Brăila, continuând astfel strategia de a ne dezvolta pe mai multe planuri, prin deschiderea de noi oraşe şi extinderea ulterioară cu noi servicii. Ca în fiecare oraş, am urmărit cu stricteţe toate prevederile legii cu privire la autorizaţiile necesare şoferilor noştri parteneri şi la condiţiile de operare, pentru a oferi brăilenilor servicii complete şi sigure, la nivelul pe care ni-l dorim ca lider de piaţă", a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

În plus, prin lansarea acestui serviciu, Bolt oferă o oportunitate pentru cei care doresc un program flexibil şi o sursă de venit suplimentară.

Compania Bolt este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) şi cu divizia de software development, care deserveşte toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piaţă în România, fiind prezentă în 17 oraşe cu serviciile de ride hailing, extinzându-şi continuu oferta şi acoperirea naţională, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.