Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie farmaceutică şi ISU duc ucrainenilor 18.000 de cutii de medicamente

medicamente

O companie farmaceutică din Cluj-Napoca oferă Ucrainei peste 18.000 de cutii de medicamente generice, care sunt transportate până la Vama Siret de către ISU Cluj, cu un autocamion cu agregat pentru menţinerea temperaturii, anunță Agerpres.

"ISU Cluj asigură un transport de medicamente în scop umanitar. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Avram Iancu' al Judeţului Cluj asigură, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, un transport de medicamente, în contextul situaţiei dramatice din Ucraina. Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au fost prezenţi astăzi la sediul unei companii farmaceutice din Cluj-Napoca. Mai exact, compania a donat Ucrainei peste 18.000 de cutii de medicamente generice, printre care amintim analgezice şi antiinflamatoare. Medicamentele trebuie să fie păstrate la temperaturi constante, astfel că pompierii clujeni au pus la dispoziţie un autocamion dotat cu un agregat pentru menţinerea constantă a temperaturii", se arată într-o informare trimisă, vineri, de ISU Cluj.

Transportul a pornit spre Vama Siret, de unde medicamentele vor fi predate autorităţilor ucrainene.

"După ce au încărcat cutiile cu medicamente, pompierii au plecat spre Vama Siret. Pe drum vor face joncţiunea cu un convoi similar al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Mihail Sturdza' al judeţului Iaşi. În cele din urmă, cutiile cu medicamente vor fi depozitate la punctul de frontieră, pentru a putea fi distribuite de autorităţile din ţara vecină", mai menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.