Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie românească a fost aleasă startup-ul anului în Europa Centrală şi de Est

Yhponline.com
startup

Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi, fondată de antreprenorul Liviu Drăgan, a fost desemnată startup-ul anului în Europa Centrală şi de Est în cadrul competiţiei CESA 2019, organizată anul acesta la Bucureşti.

Potrivit afirmațiilor fondatorului la lansarea platformei, un angajat va putea afla prin intermediul asistentului virtual (chatbot) informații precum câte zile mai are din concediul de odihnă, poate să solicite câteva zile de concediu către compartimentul Resurse Umane (HR), să afle când va vira angajatorul salariul și în ce sumă, bonusurile, dar și evoluția sa în companie sub forma unor grafice, potrivit Profit.ro.

Druid este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii companii. In mai puţin de 1 an de la lansare, Druid are deja peste 30 de clienţi, printre care Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Asirom, ProTV, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Servier sau Farmaciile Dona. Compania a demarat dezvoltarea unui ecosistem de parteneri de implementare şi pregăteşte lansarea operaţiunilor în USA.

Vezi si: SURSE Turul II la PNL: Efectul Klaus Iohannis .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.