Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O controversată profesoară își umilește colegii și cere să nu fie mărite salariile: '40% dintre profesori sunt analfabeți funcțional'

libertatea.ro
cristina tunegaru

Cristina Tunegaru, o controversată profesoară devenită notorie prin postările sale de pe rețelele de socializare pro-USR, își umilește colegii pe care îi numește, pe aproape jumătate dintre ei, ”analfabeți funcțional”. Tunegaru spune că profesorii nu merită să li se mărească salariile pentru că nu ar aduce un plus de calitate în învățământ.

„Studiile reale au arătat că profesorul este cheia în educație, investițiile în profesori asigură o educație de calitate. Din păcate, de multe ori profesorul nu răspunde pentru ceea ce face în clasă. Nimeni nu-ți cere să-ți faci ora.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Sunt colegi foarte serioși, foarte implicați, dar sunt și colegi care nu au făcut mai nimic și nu au depus eforturi pentru a crea ore interesante. Adeseori, pun elevii și clasele pe plan secund și se ocupă mai mult de birocrație. De multe ori, intră mai târziu la ore pentru că trebuie să facă procese verbale, rapoarte. Elevii, clasele, sunt pe plan secund.

Pot să confirm că profesorii români sunt exact ca populația generală, adică, dintre profesori, avem 40% analfabeți funcțional, probabil, pentru că și profesorii sunt rezultatul școlii românești.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Dacă mărim salariile acum, nu o să obținem niciun rezultat pozitiv, își vor continua activitatea exact la fel, un salariu care nu este dublat de o responsabilizare nu o să asigure calitatea predării.”, a spus controversata profesoară la Europa FM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.