Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cultură de canabis a fost descoperită într-un apartament din Satu Mare

viataverdeviu.ro
canabis

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat acuzat că a dezvoltat o cultură indoor de canabis într-un apartament din municipiul Satu Mare.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul A.A. a fost reţinut luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Anchetatorii susţin că, în perioada ianuarie - aprilie 2020, bărbatul a achiziţionat seminţe de canabis, precum şi alte produse necesare înfiinţării şi întreţinerii de culturi indoor, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare.

Luni, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au găsit 11 plante de canabis de diferite dimensiuni, în cantitate totală de 8 kg de masă verde şi aproximativ 136 de grame de muguri, instalaţia aferentă creşterii acestora în condiţii indoor, un grinder de culoare verde cu urme de materie vegetală, un cântar de culoare neagră, de mare precizie, care prezintă urme de materie vegetală.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: 'Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.