Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O delegaţie din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din Republica Moldova, în vizită la SNPAP Târgu-Ocna

sputnik.md
penitenciare moldova

O delegaţie a Centrului de instruire din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din Republica Moldova a participat, în perioada 25 - 27 iulie, la un schimb de experienţă la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare (SNPAP) Târgu Ocna, potrivit Agerpres.

Întâlnirea de lucru a fost organizată în baza protocolului încheiat între cele două instituţii, în vederea cooperării în domeniul pregătirii şi formării profesionale.

"Printre obiectivele întâlnirii s-au numărat schimbul de bune practici şi de informaţii în domeniul psihopedagogiei aplicate prin asistenţe la ore şi workshop-uri pe teme stabilite în comun", se arată într-un comnicat de presă al SNPAP Târgu Ocna remis, joi, AGERPRES.

Invitaţii din Republica Moldova au avut ocazia să viziteze şcoala şi să cunoască facilităţile logistice şi didactice prin care este sprijinit procesul de învăţământ.

Totodată, au participat la workshop-ul privind modul de organizare şi desfăşurare a pregătirii practice a elevilor, ce a inclus şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri inclusiv asupra modului de organizare şi desfăşurare a examenului de absolvire din cadrul SNPAP Târgu Ocna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.