Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O deputată e amenințată: 'Îți omorâm copiii și nepoții'

Deputata britanică Yvette Cooper, membră a Partidului Laburist, a primit un mesaj pe contul său de Twitter în care era ameninţată că îi vor fi ucişi copiii şi nepoţii, ca urmare a campaniei făcute de aceasta în favoarea "Remain" (rămânerea Marii Britanii în UE), informează miercuri The Independent şi EFE.

Cooper a reclamat la poliţie conţinutul unui Tweet, postat marţi pe contul său, care includea următorul mesaj: 'Bună, Yvette, am primit de cinci ori mailurile tale de propagandă (în favoarea rămânerii Marii Britanie în Uniunea Europeană). Te rog încetează sau îţi voi omorî copiii şi nepoţii'.

Citește și: Proorocire ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE despre România: Vine URGIA

Incidentul intervine la puţine zile după ce un bărbat cu presupuse probleme psihice şi legături cu extrema dreaptă, Thomas Mair, în vârstă de 52 de ani, a ucis-o cu brutalitate cu lovituri de cuţit şi gloanţe săptămâna trecută pe Jo Cox, şi ea membră a Partidului Laburist, în circumscripţia electorală a acesteia din nordul Angliei.

Cooper, deputată în circumscripţia Normanton, Pontefract and Castleford, a retransmis mesajul pe pagina sa de Twitter, adăugând următoarele cuvinte: 'Mi-a venit acest mesaj azi pentru că pledez în favoarea Remain. Asta trebuie să înceteze', informează agerpres.ro.

Citește și: Moise nu mai desparte marea, desparte societatea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.