Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O expoziție cu lucrări de artă din Colecția regală britanică, deschisă la palatul Buckingham

romaniatv.net
printul charles

O expoziție cu lucrări de artă din Colecția regală britanică, cărora li se adaugă fotografii de familie inedite, organizată de prințul moștenitor Charles, este deschisă la palatul Buckingham din Londra în perioada 21 iulie - 30 septembrie, potrivit people.com, scrie Mediafax.

Lucrările expuse, provenind și de la diversele asociații caritabile dedicate artelor patronate de prinț, se găsesc de obicei pe pereţii reşedinţelor acestuia, iar fotografiile au fost incluse pentru a da o notă personală manifestării.

Printre fotografii se numără portrete ale unor membri ai familiei regale, inclusiv ale fiilor lui Charles, prinţii William şi Harry, dar şi unul recent al soţiei sale, Camilla, expuse în public pentru prima dată. De asemenea, este expusă o fotografie inedită în care prinţul Charles apare alături de prinţul William şi de prinţul George, nepotul său, care, duminică, va împlini cinci ani.

Citește și: Cronicari Digitali - prima campanie de informare care își propune să aducă patrimoniul cultural în mediul online

Expoziţia este deschisă într-o sală de bal a palatului Buckingham, reşedinţa reginei Elizabeth a II-a, iar vizitatorii au acces și în alte 19 camere oficiale ale clădirii.

Prințul Charles, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut ca având o mare pasiune pentru artă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.