Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fabrică de îmbrăcăminte din Calafat a luat foc

vestidinrusia.ro
foc La Casa Sindicatelor incendiu protest

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un transformator din incinta unei fabrici de îmbrăcăminte din oraşul Calafat, echipajele de pompieri intervenind şi lichidând focul. Hala de producţie nu a fost afectată şi în urma incendiului nimeni nu a fost rănit, arată News.ro.

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit, duminică seară, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator electric de înaltă tensiune din incinta unei societăţi comerciale din Calafat.

Surse locale au declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit la o fabrică de îmbrăcăminte. Transformatorul este amplasat în afara halei de producţie, astfel că nu a fost afectată şi clădirea.

La faţa locului au fost chemate echipaje de la furnizorul de electricitate, care au oprit alimentarea cu energie electrică a fabricii. Focul a fost stins, fără a se înregistra victime.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de pompieri se află la faţa locului pentru a se asigura că focul nu se reaprinsd în tubulatura transformatorului. Cauza incendiului nu a fost însă stabilită.

FOTO: Arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.