Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O familie din Franța a provocat evacuarea temporară a unor zone din aeroportul din Frankfurt, după ce au trecut neautorizat de zona de securitate

www.mirror.co.uk
Aeroport Frankfurt

Patru membri ai unei familii din Franța au provocat evacuarea temporară a unor zone din aeroportul din Frankfurt, după ce au trecut neautorizat de zona de securitate, situația fiind rezolvată după câteva ore, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Autoritățile au anunțat printr-un mesaj pe Twitter că zonele afectate au fost redeschise, permițând pasagerilor să se întoarcă în Terminalul 1 și să reia procesul de îmbarcare.

Momentan nu au fost oferite mai multe detalii despre modul în care familia a trecut de zona de securitate fără a fi oprită.

De asemenea, autoritățile nu au anunțat câte zboruri au fost amânate sau anulate din cauza incidentului.

Citește și: Forțele de securitate din Nigeria au blocat intrarea în clădirea Parlamentului

Reprezentanții poliției federale au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că mai multe părți ale Terminalului 1 din aeroport au fost evacuate și îmbarcările pasagerilor au fost sistate.

„Un echipaj al poliției cercetează zona A din Terminalul 1”, au declarat aceștia.

„Pentru buna desfășurare a operațiunii, îmbarcarea pasagerilor a fost sistată și au fost evacuate zonele de securitate de la etajele doi și trei”, au adăugat reprezentanții poliției.

Operațiunea poliției a venit la doar o săptămână și jumătate după ce o persoană a trecut de zona de check-in a aeroportului din Munich fără să fie controlată. Incidentul din Munich a cauzat anularea a peste 300 de zboruri și a afectat peste 30.000 de pasageri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.