Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fană al rapperului A$AP a fost arestată, după ce a amenințat că va arunca în aer ambasada Suediei

https://pixabay.com
Suedia

O fană al rapperului A$AP a fost arestată în Statele Unite după ce a amenințat că va arunca în aer ambasada Suediei din Washington, arată TMZ, potrivit Mediafax.

O femeie este acuzată că a intrat în ambasada Suediei din capitala Statelor Unite și ar fi amenințat că va arunca în aer clădirea.

Suspecta, pe nume Rebecca Kanter, a ajuns în custodia poliției după ce cu o zi înainte ar fi stropit cu un lichid neidentificat intrarea în ambasadă, strigând "O să-i arunc în aer nenorocirea asta!”.

Era deja dată în urmărire de Serviciile Secrete atunci când a revenit la ambasadă ca să se certe cu funcționarii și cu un grup de studenți din incinta instituției. Ea este acuzată că a lovit cu piciorul un monitor și mobila din ambasada suedeză. A fost arestată pe loc.

O filmare publicată online o surprinde strigând către grupul de studenți că ”e important să cunoască drepturile omului internaționale”.

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, la începutul lunii iulie, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

Citește și: Ed Sheeran s-a menţinut pe primul loc în Billboard 200. Beyoncé şi Nas au debutat în top 10

O înregistrare video în care rapperul şi trei dintre gărzile sale de corp pot fi văzuţi în timp ce lovesc un tânăr a fost publicată pe platforma online YouTube de site-ul american tmz.com.

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost arestat la Stockholm, la începutul lunii iulie și a fost pus sub acuzare pentru agresiune. Artistul riscă doi ani de închisoare.

Vedete precum cântăreţul canadian Justin Bieber, dar şi preşedintele american Donald Trump au cerut eliberarea lui A$AP Rocky, dar autorităţile suedeze spun că nu se vor lăsa intimidate de presiunile făcute la nivel internaţional.

Trump a mai spus că poate garanta personal pentru rapper, astfel încât acesta să poată fi eliberat pe cauţiune. Însă, în Suedia, nu se poate ieşi din închisoare pe cauţiune.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut "Long. Live. A$AP", care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, "At. Long. Last. A$AP", care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.