Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de 16 ani a fost reţinută după ce i-a furat telefonul mobil unui adolescent de 14 ani, din Craiova - Un băiat de 14 ani, cercetat pentru agresarea acelui

dosare

O fată în vârstă de 16 ani a fost reţinută de poliţiştii doljeni, după ce i-a furat telefonul mobil unui adolescent, fapta având loc pe o stradă din Craiova. În acelaşi dosar este cercetat şi un băiat de 14 ani care l-a agresat pe acelaşi adolescent, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Caiova au reţinut, pentru 24 de ore, o adolescentă de 16 ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 3 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, fiul său, de 14 ani,  în timp ce se afla pe Bulevardul Nicolae Romanescu, din localitate, a fost lovit şi i-a fost furat telefonul mobil.

Poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în urma cărora şapte adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, toţi din Craiova, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit că la data de 3 noiembrie, minorul de 14 ani, s-ar fi întalnit pe Bulevardul Nicolae Romanescu, cu un grup format din şapte adolescenţi, dintre care o adolescentă de 16 ani i-ar fi sustras telefonul, iar un adolescent de 14 ani, l-ar fi lovit în zona feţei. În urma probatoriului administrat, adolescenta a fost reţinută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a transmis Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Fata urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii îl cercetează şi pe adolescentul de 14 ani pentur comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.