Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident produs în Copșa Mică

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

O femeie a fost transportată la spitalul din municipiul Mediaş, fiind rănită într-un accident rutier care a avut loc joi, în oraşul Copşa Mică, fiind implicate trei autoturisme, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres.

"ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Copşa Mică la un accident rutier produs între trei autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex feminin care acuza dureri de coloană şi a fost transportată la CPU Mediaş pentru investigaţii suplimentare", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Accidentul în care sunt implicate trei maşini a fost cauzat de un şofer care nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în maşina din faţa sa, pe care a proiectat-o în remorca din faţă, potrivit Poliţiei.

"Pe DN 14, Copşa Mică, pe direcţia Mediaş - Sibiu, şoferul unui autoturism nu păstrează distanţa de siguranţă şi intră in coliziune cu autoturismul din faţa sa, pe care îl proiectează în remorca tractată de un alt auto oprit înaintea unei treceri de pietoni pentru a acorda prioritate celor care traversau. Pasagera din autoturismul care tracta remorca este rănită, aceasta fiind transportată la spital, conştientă. Are 31 de ani, este din judeţul Bistriţa Năsăud. Şoferul care a produs evenimentul este localnic, in vârstă de 43 de ani. Traficul este îngreunat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.