Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a dus la veterinar un canaf, fiind convinsă că este un pui de arici bolnav; îl 'îngrijise' toată noaptea

the independent
Canaf, ciucure

O femeie a mers îngrijorată la veterinar, după ce toată noaptea a îngrijit ceea ce ea credea că este un pui de arici bolnav. Pentru că 'animalul' nu dădea niciun semn 'nu se mișcase și nici măcar nu făcuse caca', femeia a decis să meargă cu 'puiul' la medic. Doar că veterinarul i-a dat o veste neașteptată.

 

O iubitoare de animale îngrijorată a dat buzna într-un centru de salvare a animalelor cu un pui de arici sinistru și nemișcat, pe care îl luase cu disperare de pe marginea drumului pentru a-l pune în siguranță.

Îngrijorată că acesta "nu s-a mișcat și nu a făcut caca toată noaptea", deși i s-a dat mâncare pentru pisici, a așteptat cu nerăbdare ca veterinarul să se întoarcă în hol și să-i dea o veste dureroasă: "Nu este un arici - este un ciucure de pălărie". Medicul veterinar de gardă Janet Kotze a declarat pentru The Independent: "Era o doamnă mai în vârstă, poate de 60 sau 70 de ani, bine  intenționată. A spus că a văzut ceva pe marginea drumului care semăna cu un arici. de la distanță părea o vietate. Ea nu a manipulat-o deloc - a pus-o într-o cutie cu mâncare pentru pisici și a lăsat-o singură într-un loc cald și întunecat. A făcut totul atât de bine. Abia a tras cu ochiul la ea pentru că nu a vrut să o streseze“.

'Era îngrijorată că nu se mișcase și nici măcar nu făcuse caca. Ar fi fost înfricoșător dacă ar fi făcut-o!'

 

Aricii se numără printre cele peste 40% dintre speciile din Marea Britanie care sunt în declin în ultimii ani din cauza utilizării pesticidelor și a pierderii habitatului

 

Dr. Kotze a spus că a știut că nu era un arici atunci când a deschis cutia. "A fost destul de evident pentru noi, dar pot să înțeleg și cum de s-a înșelat", a adăugat medicul veterinar. "M-am întors și i-am explicat: "Îmi pare rău că este doar un canaf. iar Ea a spus: 'Glumești! Doamne, cum am făcut asta?' Era atât de concentrată să facă ceea ce trebuie. Era îngrijorată că nu se mișcase și nici măcar nu făcuse caca. Ar fi fost înfricoșător dacă ar fi făcut-o!"

Personalul clinicii veterinare a scris într-o postare pe Facebook: "Inimile noastre s-au topit când un suflet bun a crezut că salvează un pui de arici, doar pentru a descoperi că era un pompon pufos de la o pălărie bobble. Acest "arici" adorabil a primit în continuare toată dragostea. Nu uitați, bunătatea nu cunoaște limite, chiar și atunci când este vorba de un prieten fals cu blană. Vă rugăm să nu uitați, dacă observați un arici afară în timpul zilei, este un semn că ceva nu este în regulă“.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.