Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost amendată cu 1.400 lei după ce a îndemnat două persoane să voteze un anumit candidat

amenda

O femeie a fost amendată cu 1.400 de lei după ce, în timp ce se afla duminică în apropierea unei secţii de votare din localitatea Tuzla, a îndemnat două persoane să aleagă un anumit candidat la Primărie, potrivit Agerpres.

"Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Tuzla au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în proximitatea secţiei de votare nr. 549, o femeie ar fi îndemnat alte două persoane să voteze un anumit candidat la Primărie. Persoana în cauză a fost identificată şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.400 de lei, conform Legii 115/2015", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Conform sursei citate, un bărbat din Cerchezu a fost amendat şi el cu 600 de lei, pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot.

"Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Cerchezu au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului la o secţie de votare din satul Măgura. Poliţiştii au aplicat acestuia o sancţiune contravenţională în valoare de 600 de lei, conform Legii 115/2015", a informat IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.