Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost prinsă de două ori în aceeaşi zi conducând fără permis

permis de conducere

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost prinsă de două ori în aceeaşi zi de poliţişti conducând un autoturism, deşi nu deţinea permis, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, potrivit Agerpres.

"O patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni a depistat pe DN2-E85 un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieşit că femeia nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

După câteva ore, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Pânceşti, aflat în timpul liber, a observat în trafic, în aceeaşi localitate, autoturismul condus de femeia de 36 de ani, despre care ştia că nu deţine permis de conducere.

Poliţistul a solicitat sprijinul colegilor aflaţi în serviciul de patrulare, care au oprit autoturismul şi au întocmit un alt dosar penal pentru aceeaşi faptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.