Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a murit într-un incendiu izbucnit la locuința sa

Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu Bucuresti

O femeie de 93 de ani, din oraşul Simeria, a decedat, în cursul nopţii de joi spre vineri, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa de numai 5 metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, scrie Agerpres.

Pentru stingerea incendiului, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari şi o echipă de prim ajutor, focul distrugând obiecte de mobilier, materiale textile şi instalaţia electrică. 

"La sosire, echipajele au constatat o ardere generalizată la o locuinţă din BCA, cu o suprafaţă de 5 mp. Pompierii au lichidat incendiul în aproximativ 15 minute dar, din nefericire, în interiorul locuinţei au descoperit o femeie decedată, în vârsta de 93 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Citește și: CSM explică de ce a avizat revocarea lui Lucian Onea - Și-a încălcat atribuțiile. Articolele despre el influențează percepția asupra DNA

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost generat de o lumânare uitată aprinsă în apropierea unui material inflamabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.