Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a murit şi doi copii au fost răniţi, după ce buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste un autoturism

lapresse.tn
accident

O femeie a murit, marţi seara, şi doi copii au fost răniţi uşor după ce buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste autoturismul în care se aflau şi care era staţionat într-o parcare din localitatea Lunca de Sus, pe DN 12A, scrie Agerpres.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Poliţie, femeia era pasagera din dreapta şi se afla în maşina parcată, împreună cu fiul ei şi un alt copil. 

La un moment dat, dintr-un autotren aflat în mişcare s-au răsturnat mai mulţi buşteni peste autoturismul parcat şi au strivit-o pe femeie.

Citește și: Liderul deputaților PMP: Hitler ar fi invidios pe primarul din Târgu Mureș. Problema e cum oprești 'ștrumeleagul'?

Cei doi copii aflaţi în maşină au fost răniţi uşor şi au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă, urmând să fie transportaţi la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc, a anunţat ISU Harghita. 

La faţa locului se află mai multe echipaje de intervenţie, iar circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă. 

"O persoană a decedat (femeie) şi alte două au fost rănite în urma unui eveniment rutier produs pe DN 12A, în Lunca de Sus. Cele două persoane rănite uşor au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la spital. Un autocamion încărcat cu buşteni a acroşat un autoturism, aflat într-o parcare, iar buştenii au căzut pe autoturism şi pe o persoană, provocându-i răni incompatibile cu viaţa. La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ", a precizat ISU Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.