Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie care nu a respectat izolarea la domiciliu la Brăila, condusă împreună cu fiica sa minoră într-un centru de carantină

bbj.hu
carantina

O femeie din Brăila a fost condusă împreună cu fiica sa minoră într-un centru de carantină, ca urmare a nerespectării măsurii izolării la domiciliu, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) potrivit Agerpres.

Sursa citată precizează că poliţişti din municipiul Brăila, în timp ce executau misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, s-au deplasat la domiciliul unei tinere care figura ca persoana auto-izolată împreună cu fiica sa. Cele două nu au fost găsite la locuinţa indicată.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că acestea au fost plecate la cumpărături, pe raza municipiului. Având în vedere faptul că nu a fost respectată măsura izolării la domiciliu, brăileanca a fost condusă, împreună cu fiica sa minoră, într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile", se arată în comunicatul IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.