Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie căzută într-o fântână în localitatea Padina, din județul Buzău, a fost salvată de pompieri

dcnews.ro
smurd accident plan rosu

O femeie căzută într-o fântână în localitatea Padina a fost salvată, marţi dimineaţă, în urma unei operaţiuni desfăşurată de către mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea femeii căzute într-o fântână din comuna Padina.

"La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Persoana de sex feminin a fost extrasă din fântână conştientă, cooperantă, i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul Smurd şi a fost transportată la spital", a mai precizat informarea ISU Buzău.

De asemenea, pompierii buzoieni au intervenit, marţi, şi pentru stingerea unui incendiu produs la un contor electric din municipiul Râmnicu Sărat.

"La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. A fost informată şi Electrica. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta mocnit în spatele contorului, cu degajări mari de fum", a transmis ISU Buzău.

La faţa locului, pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor până la sosirea echipei Electrica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.