Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie cu alcoolemie puternică a ajuns la spital, după ce a căzut cu bicicleta într-un șanț

AGERPRES
spital 112 smurd

O femeie de 64 de ani, din Carcaliu, județul Tulcea, a fost dusă la spital după ce a căzut cu bicicleta într-un șanț. La spital, polițiștii au constatat că femeia avea o alcoolemie puternică în aerul expirat, scrie Mediafax.

Femeia de 64 de ani din comuna tulceană Carcaliu a căzut cu bicicleta de pe un podeț care traversează rigolele de beton de pe marginea drumului. Incidentul a avut loc miercuri seară, iar femeia rănită a fost transportată la spital.

Acolo, polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest și au constatat că femeia avea o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Fiul unei femei aflate în moarte cerebrală a acceptat să doneze organele mamei

„O femeie în vârstă de 64 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă pe raza localității Carcaliu, județul Tulcea, a pierdut controlul vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț, rănindu-se. În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Tulcea.

Femeia rănită s-a ales și cu dosar penal, iar polițiștii fac cercetări pentru vătămare din culpă și conducerea bicicletei în stare de ebrietate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.