Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie dată dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită decedată în Zalău

O femeie dată dispărută pe 24 ianuarie, după ce a plecat de la Spitalul Judeţean Zalău, a fost găsită decedată, marţi, în albia Văii Zalăului, de către o persoană care a alertat autorităţile printr-un apel la 112.

"La data de 1 februarie, ora 15,43, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în Valea Zalăului, se află un cadavru. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, în albia Văii Zalăului din zona străzii Merilor din municipiul Zalău, este un cadavru al unei persoane de sex feminin. Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la faţa locului, s-a stabilit că este vorba despre o femeie dispărută la data de 24 ianuarie, din municipiul Zalău", a declarat marţi, pentru AGERPRES, Alexandra-Ioana Sabău, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sălaj în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

La data de 24 ianuarie, Poliţia municipiului Zalău a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, de 47 de ani, a plecat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău - Unitatea de Primiri Urgenţe şi nu a mai revenit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.