Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 60 de ani din Mangalia se zbate între viață și moarte pe patul spitalului după ce a fost accidentată în timp ce traversa strada fără să se asigure

smurd

O femeie a fost luni grav rănită după ce a încercat să traverseze neregulamentar DN 39, la marginea municipiului Mangalia, şi a fost,  surprinsă şi lovită de un autoturism, victima fiind transportată cu un elicopter SMURD la spital, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

"În data de 18 februarie, în jurul orei 16,15, un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia catre Constanţa, iar la un moment dat a surprins şi accidentat grav o persoană de sex feminin, cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului naţional fără să se asigure", a informat IPJ.

Femeia a fost stabilizată din punct de vedere medical, pentru salvarea ei intervenind pe lângă un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj sosit la faţa locului cu un elicopter SMURD. Pacienta a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că şoferul care a produs accidentul rutier nu se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.