Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 83 de ani a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

O femeie în vârstă de 83 de ani a murit, marţi, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Pompierii au intervenit în satul Oanţu, comuna Pângăraţi, în urma unui apel la 112 care anunţa că o casă a luat foc, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD şi voluntari din cadrul SVSU Pângăraţi. Până la ajungerea pompierilor, voluntarii au scos o femeie (83 ani) din locuinţa cuprinsă de flăcări, din păcate decedată", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenent Alina Popa.

Conform aceleiaşi surse, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului şi într-o cameră. Pompierii au reuşit să localizeze focul şi au intervenit pentru stingere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.