Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 92 de ani a căzut adâncă de doi metri, în Craiova

romaniatv.net
groapa

O femeie de 92 de ani a căzut sâmbătă, într-o groapă din Craiova adâncă de doi metri, ea fiind scoasă de pompieri, era conştientă şi a fost dusă la spital. Poliţişti au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, notează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost găsită căzută într-o groapă săpată în zona Calea Bucureşti.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

ISU a transmis că groapa respectivă avea doi metri adâncime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenţiei au găsit o persoană în vârstă de aproximativ 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de circa doi metri. Salvatorii au acţionat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical şi pregătirea pentru a fi scoasă în siguranţă de către echipajul de intervenţie sosit la fata locului. Persoana a fost transportată la UPU de către echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Poliţiştii au precizat că victima are 92 de ani, locuieşte în zona respectivă şi era conştientă în momentul când a fost transportată la unitatea medicală.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi fac cercetări pentru a se lămuri cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.