Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de afaceri a făcut evaziune de peste 3,3 milioane de lei

Jurnalul de Afaceri
femeie succes

O femeie de 53 de ani din comuna Vulcana-Pandele este acuzată de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 3,3 milioane de lei, instanţa emiţând pe numele acesteia un mandat de arestare preventivă în lipsă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

''Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unei femei de 53 de ani, din Vulcana-Pandele, bănuită de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală (...). Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie 2013- ianuarie 2014, în calitate de administrator statuar în cadrul a trei societăţi comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii fictive de mărfuri. Prin activitatea infracţională s-a creat un prejudiciu de 3.357.399 de lei'', reiese din comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

Instanţa de judecată a dispus, joi, arestarea preventivă în lipsă a bănuitei pentru 30 de zile. De asemenea a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de aceasta.

Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.