Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Iran a fost operată pentru 'blasfemie' pentru căși-a făcut prea multe operații estetice

O femeie celebră pe Istagram pentru că şi-a modificat drastic felul în care arată prin operaţii estetice a fost arestată în Iran şi acuzată de "blasfemie", potrivit agenţiei de presă iraniană Tasnim, citată de AFP, potrivit news.ro.

Cunoscută sub numele de Sahar Tabar, femeia a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea "faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale", a precizat agenţia sâmbătă seară, fără a menţiona data arestării sale.

Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim.

Sahar Tabar a devenit cunoscută anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său.

Avocatul lui Trump amenință cu dezvăluiri BOMBĂ: Stați să vedeți când ajungem la România

Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost mult modificate pentru a o face să semene cu actriţa Angelina Jolie.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat mult în sus. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică se fac în Iran.

Instagram este singura reţea socială populară care este accesibilă în Iran, faţă de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.