Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Mehedinți s-a ales cu dosar penal după ce a oferit mită unui polițișt, pentru a-și apăra soțul

bucurestifm.ro
mita politist

O femeie a vrut să își apere soțul care a depășit neregulamentar oferind 200 de euro polițistului, iar acum sunt amândoi cercetați de Direcția Generală Anticorupție, acuzați de dare de mită, potrivit Mediafax.

În timpul nopții de luni spre marți, polițistul a oprit în trafic, pe DN6, în Orșova, o mașină înmatriculată în Marea Britanie, care a depășit neregulamentar.

În timp ce polițistul făcea verificările, soția șoferului i-a oferit agentului de poliție, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale față de soțul său.

BREAKING Ședință la Cotroceni: Klaus Iohannis i-a chemat pe Nicolae Ciucă și Nelu Tătaru

„Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate și două cutii cu materiale pirotehnice”, spun reprezentanții Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Imediat după denunț, polițiștii anticorupție ai DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soți, care au oferit polițistului mită pentru ca acesta să nu-i rețină permisul de conducere șoferului.

În acest caz a fost întocmit dosar penat pentru dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.