Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Satu Mare este cercetată penal, după ce nu a declarat la frontieră că vine din zona roșie

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

O femeie din judeţul Satu Mare este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor deoarece la intrarea în ţară nu a declarat că vine din zonă roşie, ci din Ungaria, potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

"În data de 06.04.2020, organele de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Tăşnad s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numita C.A.M. la data de 05.04.2020, ora 6,00 a intrat în România pe jos, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, declarând iniţial în scris, la vamă, că vine din Ungaria, iar când a ajuns cu convoiul însoţit, la data de 06.03.2020, la Centrul de carantină din localitatea Tăşnad, jud. Satu Mare, a declarat că a venit din zona roşie - Austria, localitatea Amstteten, unde s-a aflat mai multe zile pentru a îngriji bolnavi la domiciliu", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Urmărirea penală este efectuată de către lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei oraşului Tăşnad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.