Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Vaslui, păcălită prin metoda accidentul, a murit de spaimă. Vestea escrocului i-a fost fatală

telefon

O femeie de 64 de ani din Vaslui a făcut infarct, după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut un accident și trebuie să plătească 20.000 de lei. Medicii chemați de urgență nu au reușit să salveze.

Marți seara, femeia, care locuiește în comuna Deleni, a primit un telefon de la un escroc care folosea metoda „accidentul”. De la celălalt capăt al firului, un bărbat a anunțat-o că nepotul ei a avut accident și că a suferit răni grave la cap și la picioare, conform observator.tv.

Liviu Pleșoianu a 'explodat' după atacurile la adresa lui: 'Sunteți proști rău, securiștilor! Ați călcat grav în străchini cu asta'. Planul deputatului PSD

Mai apoi, un alt bărbat necunoscut a sunat-o pe vasluiancă, s-a dat drept medic și i-a cerut suma de 20.000 de lei pentru operație. Femeia a făcut infarct după ce s-a speriat teribil.

Soțul ei a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat la fața locului. Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze. Îndoliat, soțul femeii a mărturisit că ea trebuia să meargă astăzi la bancă pentru a face un împrumut. În aceeași seară, escrocii care folosesc metoda „accidentul” au sunat la o altă bătrână din localitatea Deleni. Femeia se afla în casă cu o rudă care și-a dat seama că este vorba despre o înșelăciune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.