Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu a 'explodat' după atacurile la adresa lui: 'Sunteți proști rău, securiștilor! Ați călcat grav în străchini cu asta'. Planul deputatului PSD

liviu plesoianu

„Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri - e complet naiv”, își începe Liviu Pleșoianu postarea pe Facebook, miercuri, care anunță că va răspunde tuturor atacurilor din ultima perioadă la adresa sa într-un „serial” numit „Frica de Pleșoianu”.

Adrian Năstase provoacă CUTREMUR în PSD: soluția de compromis pentru evitarea DEZASTRULUI total

„Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar "omul rușilor", ci și un "securist ticălos". Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și "numele de cod Romeo".

...Pe lângă faptul că cine scrie aceste mizerii despre mine ar trebui să aibă numele de cod "PsihoPuPu", e evident că mesajele sunt concepute într-un centru de comandă și că li s-a dat drumul imediat după congres. ...Ceea ce înseamnă două lucruri: că le stau ca un ghimpe în coaste multor politruci (atât din PSD, cât și din celelalte partide), multor securiști și multor vorbitori de alte limbi și că băieții de... serviciu cunosc sondajele reale în ce mă privește, ceea ce a început să genereze "îngrijorare" în Sistem.

În afară de mine, întrebați-vă dacă mai există măcar UN SINGUR om care și-a anunțat intenția de a candida și asupra căruia să fi fost pornită în aceste săptămâni o campanie atât de puternică... Răspunsul vă va face să înțelegeți exact FRICA din SISTEM! Frica lor de dumneavoastră și de capacitatea mea de a acționa ca factor de coagulare... Frica lor de milioanele de picături care ar putea conștientiza că împreună formează un ocean...

...Dar nu-i nimic. Urmează pe această pagină un serial în care voi dezosa toată propaganda securistă, episod după episod, bob cu bob, strat după strat. Țara asta trebuie odată ELIBERATĂ din tentaculele care o sugrumă, care nu îi dau voie să respire și să-și croiască propriul drum!

Fie să FIM!

P.S. Chiar înainte să termin de scris, mi-a semnalat un prieten a treia direcție de atac. Nu sunt doar "omul rușilor", nu sunt doar "un securist ticălos, cu numele de cod Romeo", ci și un soi de "anticrist", pentru că au descoperit ei niște cărți la care am contribuit la.. 17 și la... 18 ani. ...Sunteți proști rău, securiștilor!:))) Ați călcat grav în străchini cu asta. Eram absolut convins că veți veni cu acest mega-fâs. Și vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere să vă faceți de râs! În următorul episod din serialul "FRICA de PLEȘOIANU"...”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.