Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Vrancea a reușit să pună la punct o adevărată afacere - Încălțări hand-made pentru care are comenzi inclusiv din străinătate

pantofi

Pentru că la ea în sat nu prea e de lucru, Maricela Bușilă s-a apucat într-o zi de croșetat încălțăminte. Succesul a venit rapid, pentru că papucii hand-made sunt extrem de căutaţi, așa că vrânceanca abia mai face față comenzilor, care vin inclusiv din străinătate potrivit stiritvr.ro.

Maricela Bușilă poate fi numită designer de încălțăminte, chiar dacă ea este doar o femeie muncitoare, care își câștigă pâinea cu croșeta. A început să facă încălțări mai mult de nevoie, pentru că în satul în care locuiește greu găsește cineva de lucru, chiar și cu ziua.

Espadrile, ghetuțe și chiar cizme ușoare de vară ies zilnic din mâinile Marcelei Bușilă. O pereche o poate face într-o zi, iar vara asta a avut numeroase comenzi, inclusiv din Italia și Anglia. Din ce în ce mai mulți oameni vor încălțări croșetate.

Și pentru că are comenzi multe și se teme că la un moment dat nu o să mai facă față să le onoreze, femeia își învață fiicele tehnica ei.

Prețul încălțărilor croșetate variază, în funcție de mărimea tălpii și de model. O pereche poate costa până în 130 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.