Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie, pasageră într-un autoturism, a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a lovit o autospecială

ambulanta

O femeie, pasageră într-un autoturism, a fost transportată la spital după ce maşina în care se afla a lovit, luni dimineaţa, pe DN65, la Jitaru, o autospecială de pompieri care intervenea la un eveniment rutier, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, potrivit Agerpres.

"Pompierii Staţiei Scorniceşti au intervenit, în această dimineaţă (luni dimineaţă n.r.), pe Drumul European 574, în localitatea Jitaru, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau două persoane. Pe timpul executării recunoaşterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenţie şi descarcerare alocată la faţa locului a fost acroşată de un autoturism, în care se aflau trei persoane. În urma evenimentului, o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical şi a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scorniceşti", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Citește și: ACCIDENT GRAV între o ambulanţă, un autobuz şi un autoturism; Cinci VICTIME

Acesta a precizat că la primul eveniment rutier, la care se afla în recunoaştere autospeciala complexă de intervenţie şi descarcerare, nu au fost victime. 

Autospeciala de pompieri are doar avarii minore şi va rămâne în intervenţii. Autovehiculul, aflat pe prima bandă de circulaţie, a fost acroşat în partea din spate de autoturism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.