Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie rănită în atacul comis în trenul din Elveţia a murit

twitter.com
atac elvetia

O femeie a murit şi două tinere sunt în stare gravă la o zi după ce au fost atacate într-un tren din Elveţia de un bărbat înarmat cu un cuţit şi având asupra sa lichid inflamabil, a anunţat duminică poliţia din cantonul Saint-Gall, transmite Reuters, citează Agerpres

AFP relatează că atacatorul a murit în spital din cauza rănilor, el suferind arsuri grave. "Suspectul, un elveţian în vârstă de 27 de ani, a murit din cauza rănilor", a transmis poliţia din Saint-Gall, într-un comunicat. 

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a murit duminică dimineaţa din cauza rănilor. Fetele, cu vârsta de 6 ani şi respectiv 17 ani, se află în stare gravă.

Noi promisiuni de la CNADNR. Câți kilometri de autostradă vom avea peste doi ani


Cinci oameni au fost înjunghiaţi sau au suferit arsuri în timpul atacului comis de un elveţian de 27 de ani într-un tren care circula în apropiere de gara Salez şi care făcea legătura între localităţile Buchs şi Sennwald din Saint-Gall, un canton în nord-estul Elveţiei. O a şasea persoană a inhalat fum, în timp ce încerca să ajute oamenii din tren. Trei victime se aflau în continuare în spital duminică dimineaţa.

Isărescu își asigură protecție prin angajări?


Poliţia a percheziţionat domiciliul suspectului, care locuia într-un canton vecin, dar nu a dat informaţii referitoare la rezultatul raidului. Totuşi, forţele de ordine au transmis că nu există dovezi care să indice un act motivat politic sau terorist. "Motivele rămân neclare. Deocamdată nu am găsit niciunul", a menţionat poliţia într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.