Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie s-a urcat beată la volan și a făcut prăpăd: a intrat cu mașina în Orașul lui Moș Crăciun și a lovit tot ce a prins în cale

ultima ora

O femeie în stare de ebrietate, aflată la volan, a avariat nouă mașini în zona centrală a orașului Galați. Ea a pătruns cu mașina în zona interzisă din Orașul lui Moș Crăciun și a traversat un pasaj pietonal cu trepte.

Polițiștii gălățeni au stabilit că o femeie cu vârsta de 44 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism „a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului Fata pe valuri, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței”.

În urma evenimentului au fost avariate nouă autovehicule. Femeia a fost rănită, iar polițiștii au stabilit că era în stare avansată de ebrietate, informează Mediafax.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii.

Aceștia au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.