Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie şi un câine au fost salvaţi dintr-o casă cuprinsă de flăcări din municipiul Oradea

dragosasaftei.ro
SMURD IGSU DSU

O femeie şi un câine au fost salvaţi, luni după-amiază, din casa cuprinsă de flăcări din Oradea, de pe strada Petru Rareş, incendiul fiind stins.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, femeia a suferit un atac de panică şi arsuri la mâini şi faţă, ea fiind asistată medical de echipajele SMURD prezente la faţa locului şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Flăcările au afectat circa 50 de metri pătraţi din izolaţia de pe faţada casei, în jur de 10 metri pătraţi din acoperişul locuinţei şi aproximativ 30 de metri pătraţi din acoperişul unei anexe învecinate, potrivit Agerpres.ro.

Incendiul a fost stins în jurul orei 17.30, pompierii reuşind să împiedice propagarea acestuia la încăperile casei şi la întregul acoperiş, precum şi la întreaga anexă învecinată.

Incendiul a fost sesizat în Dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 16,45. Echipajele de pompieri au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, la faţa locului fiind mobilizate, de asemenea, două ambulanţe SMURD şi un container tip Abroll.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.