Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de 13 ani mărturisește abuzurile sexuale la care sunt supuse sportivele de la CSM Ploiești: părinții s-au implicat

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Un asistent medical de la CSM Ploiești ar fi agresat mai multe fete, de la secția de handbal. O fetiță de 13 ani a rupt tăcerea, iar părinții s-au implicat și au depus plângeri către directorul CSM Ploiești.

Citește și: Rareș Bogdan: Coșmarul se va sfârși pe 10 octombrie! Am verificat personal semnăturile și sunt sigur că Guvernul Dăncilă va deveni istorie!

Abuzurile la care fata, dar şi alte colege de la juniori sunt supuse, au fost făcute public pe ziarulincomod.ro. Sunt părinţi care susţin declaraţiile cutremurătoare ale tinerei şi au încercat să ia măsuri.

Totodată, şi antrenoarea Geta Opincariu spune că mai multe fete i-au povestit despre gesturile nepotrivite ale asistentului medical şi a făcut o sesizare către directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica.

Scenele halucinante s-ar fi petrecut după un meci de handbal, al junioarelor. Adolescenta i-ar fi spus asistentului medical că merge acasă să facă duş. Însă acesta ar fi ameninţat-o cu excluderea din echipă dacă nu se spală acolo. Ba chiar ar fi intrat după ea în cabină. Fata susţine că bărbatul obişnuia să stea în vestiarul fetelor şi să le privească când sunt dezbrăcate.

Asistentul medical este acuzat că le ştergea pe fete pe corp cu prosopul, după duş, le atingea în zonele intime în timpul şedinţelor de masaj şi le-ar fi cerut să vină la antrenamente cu lenjerie intimă sumară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.