Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de 8 ani, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările școlii

Twitter
politie crima

O fetiță de ani 8 ani a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a căzut pe scările școlii unde învăța, din localitatea Târgu Frumos. Fata era nevăzătoare, era în clasa pregătitoare și a căzut pe scări, între două etaje, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază la Liceul Special „Moldova" din orașul Târgu Frumos, județul Iași.

Fata de 8 ani era nevăzătoare și era în clasa pregătitoare.

„Ieri după amiază ( n.r duminică ) în jurul orei 16, a căzut pe scări de la etajul 2 la etajul 1, s-a lovit la cap. A intervenit imediat personalul medical din școală și a fost transferată la Spitalul Sfânta Maria, a fost operată pe timpul nopții, iar dimineață ( n.r. luni dimineață ) a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Iași, Luciana Antoci.

De la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria, fetița a fost transferată la Neurochirurgie.

Citește și: ALERTĂ Un bolnav psihic PERICULOS a evadat de la Spitalul din Săpoca: a încercat să își UCIDĂ părinții

„Copilul a fost internat prin transfer de la Spitalul de Copii Sfânta Maria în urma unui politraumatism. Prezenta leziuni toraco abdominale, dar mai ales leziuni cranio cerebrale foarte importante. (...) Din păcate, eforturile efectuate nu s-au soldat cu rezultate pozitive. După câteva ore copilul a decedat", a declarat jurnaliștilor Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași.

Inspectoratul Școlar Iași face verificări în două comisii de disciplină.

„Inspectoratul Școlar Iași a trimis astăzi ( n.r. luni ) o comisie de cercetare preliminară, sunt inițiate două comisii de verificare. Una este orientată asupra verificării pedagogului care răspundea de fetiță în intervalul de timp în care s-a produs accidentul. A doua este orientată asupra activității directorului. Este o comisie de disciplină, iar cercetarea este în desfășurare", a declarat Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iași.

Situația a ajuns și în atenția polițiștilor, care au fost sesizați, potrivit procedurii, de către Spitalul de Neurochirurgie.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sărvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispsus efectuarea necropisiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilitrea întregii situații de fapt", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bâlea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.