Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de nouă ani și-a pierdut viața în urma unei căzături cu bicicleta: S-a speriat de un ATV condus din sens opus de o tânără de 17 ani

Pulzo
ambulanta salvare italia

O fetiţă în vârstă de nouă ani şi-a pierdut viaţa, luni, în urma unei căzături cu bicicleta, pe un drum de pe raza localităţii Plopiş, după ce s-a speriat de un ATV condus din sens opus de o tânără de 17 ani.

"Poliţiştii din Şimleu Silvaniei s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, o minoră localnică de 9 ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe un drum pietruit, în pantă, s-a speriat de un vehicul de tip A.T.V. condus din sens opus, de o tânără de 17 ani, din Plopiş, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, minora de nouă ani a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul", se arată, luni, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, conform Agerpres.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din Şimleu Silvaniei au constatat că tânăra de 17 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul de tip ATV condus de aceasta era neînmatriculat.

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier într-un dosar dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.