Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de trei ani, singura supraviețuitoare a masacrului din Thailanda: Ea credea că prietenii ei încă dorm

masacru atacator thailanda

Emmy, în vârstă de trei ani, dormea ​​lângă prietena ei cea mai bună, la o grădiniță din nordul Thailandei, când atacatorul a intrat, înarmat cu o armă și un cuțit, notează BBC.

Clasa de 11 copii, toți în jur de trei ani, fusese mai devreme ocupată cu desenul și scrisul. În jurul orei 10:00, ora locală, profesorii au trimis actualizări cu fotografii tuturor părinților copiilor zâmbitori și fericiți. Două ore mai târziu, la ora somnului, fostul polițist Panya Kamrab a luat cu asalt clădirea.

Martorii au spus că el a împușcat mai întâi personalul, inclusiv o profesoară care era însărcinată în opt luni, înainte de a intra cu forța în fiecare dintre cele trei săli de clasă de grădiniță. I-a ucis pe toți prietenii lui Emmy în timp ce dormeau. Nu este clar cum a supraviețuit. A fost găsită trează, ghemuită lângă trupurile colegilor ei de clasă. „Nu avea idee ce se întâmplă când s-a trezit”, îmi spune bunicul ei, Somsak Srithong, în vârstă de 59 de ani, din casa familiei. "Ea credea că prietenii ei încă dorm. Un polițist i-a acoperit fața cu o cârpă și a luat-o departe de tot sângele."

Salvatorii au dus-o pe Emmy la etajul doi pentru a o proteja de groază. Apoi au pieptănat celelalte două clase, sperând cu disperare să-i găsească pe alții în viață.

Ea este singurul copil care a trăit masacrul din Nong Bua Lamphu de joi. În total, 37 de persoane au murit - inclusiv soția și fiul vitreg al atacatorului - iar 24 dintre morți sunt copii.

"Mă simt foarte recunoscător că a supraviețuit. Am ținut-o atât de tare când am văzut-o prima dată", spune Somsak.

Mama lui Emmy, Panompai Srithong, în vârstă de 35 de ani, lucrează în Bangkok în timpul săptămânii. I se spusese că toți copiii din centru muriseră și trebuia să fie convinsă că fiica ei este încă în viață.

„În sfârșit am primit un apel video cu Emmy și am fost plin de ușurare binecuvântată”, spune ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.