Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă amantă a lui Bill Clinton face DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre Hillary

Hillary Clinton_Chicago_Speech

Dezvăluiri incredibile despre Hillary Clinton apar cu puțin timp înainte de alegeri. Dolly Kyle, o fostă amantă de-a lui Bill Clinton, care susține că s-a iubit cu fostul președinte american timp de 30 de ani, face dezvăluiri șocante despre mariajul acestuia și susține că Hillary este lesbiană.

Vezi si: Detaliile neștiute ale divorțului anului: De ce s-au despărțit Andreea Marin și Tuncay

Citește și: ALERTĂ de ninsori din partea meteorologilor: Se anunță zăpadă și vânt puternic

Potrivit Daily Mail, femeia de 68 de ani, locuiește în Arkansas şi susţine că relaţia ei cu Bill Clinton ar fi început în anii `70 şi ar fi durat cu întreruperi până în anii 1990, când el ar fi ameninţat că o „distruge” dacă dezvăluie presei relaţia lor. Cu toate acestea, Dolly a scris și o carte, intitulată „The Other Woman”, în care oferă toate detaliile despre mariajul lui Bill cu Hillary Clinton.

Citește și: Un nou scandal SEXUAL: Donald Trump, acuzat de o fostă Miss că a pipăit-o chiar înainte de concurs

Femeia susține că Bill Clinton este „un monstru obsedat de sex”, care credea că soția lui este lesbiană și în fața prietenilor lui îi spunea lui Hillary, „Gardianul”. Ea susține că a cunoscut multe din victimele sexuale ale lui Bill Clinton și că a decis să spună adevărul atunci când a auzit-o pe Hillary spunând în cadrul campaniei sale că femeile agresate sexual „au dreptul să fie crezute”.

Dolly a povestit că se știe cu Bill de când erau copii, ea avea 11 ani și el, 13 ani, iar în timpul liceului au mai ieșit la câteva întâlniri, însă o relație sexuală au început abia din 1974, după ce ea a divorțat de primul ei soț. De atunci, ei au continuat să se vadă timp de trei decenii, deși Bill se căsătorise cu Hillary și Dolly s-a măritat din nou. În acest timp, Clinton a început să-i recunoască că este „dependent de sex” și se plângea că viața lui sexuală s-a terminat de când s-a mutat cu Hillary la Yale și că e nefericit.

Într-o întâlnire secretă în 1979, Kyle își amintește că Bill, care era atunci guvernator, era disperată să devină tată din motive politice. Ea a crezut inițial că acesta își dorește un copil cu ea, însă el i-a explicat că trebuie neapărat să facă un copil cu Hillary pentru că era îngrijorat de zvonurile că soția lui ar fi lesbiană, ce apăruse în lumea politică, conform Libertatea.

„I-am zis: De ce îți dorești un copil? Tu nici nu ai timp, ești mereu foarte ocupat”, povestește Dolly, precizând că acesta i-a răspuns: „Eu și Hillary trebuie să avem un copul ca să arătăm ca un cuplu normal și ca să distragem atenția de la stilul de viață al Gardianului””, lăsând de înțeles că aceasta chiar este lesbiană. Femeia a mai povestit că la începutul căsătoriei lui Bill cu Hillary, fosta prima doamnă avea o înfățișare neglijentă, purta haine bătrânești, avea tenul gras și mirosea a transpirație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.