Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă asistentă de la azilul groazei rupe tăcerea: bătrânii erau bătuți și lăsați fără mâncare. Condițiile erau groaznice!

Centrul de Investigatii Media
batrani azil

O fostă asistentă la unul dintre ”azilurile groazei” din Afumați a vorbit despre ceea ce se întâmpla cu bătrânii. Aceasta spune că bătrânii erau bătuți, înfometați și ținuți în condiții groaznice. Mai mult, cei care erau în putere erau puși să muncească în curtea azilului.

„Eu nu am putut să rezist acolo, adică sincer chiar aș fi vrut să schimb ceva pentru cei bătrâni. Chiar mă atașasem foarte mult de acei bătrâni și chiar aș fi vrut să schimb ceva pentru ei. Le duceam de acasă îmbrăcăminte, prosoape, mâncare fructe, le împărțeam la toți. Dar mi-a fost frică să mă duc la poliție sau să spun cuiva pentru că soția patronului de acolo este polițistă”, spune asistenta, conform Digi24.

Bătrânii erau bătuți și lăsați fără mâncare

„Când am văzut cum este situația acolo am renunțat. Oamenii de acolo nu erau tratați exact cum trebuie. Mulți dintre ei erau plini de escare, de bubițe fel și fel și stau legați la pat. Mâncarea lăsa de dorit, adică nu era chiar ce trebuie. Mulți adormeau seara nemâncați. Niște condiții groaznice.

Erau loviți, da! Cei care erau imobilizați nu aveau nicio treabă, dacă mâncau bine. De exemplu, la ora 12 mâncau, dacă nu rămâneau nemâncați până seara la 7, 7 și jumătate. Cei care se puteau mișca erau puși la muncă, măturau prin curte, erau puși să sape”, mai spune ea.

Fosta asistentă de la căminul de bătrâni din Afumați spune că a fost amenințată să nu spună nimănui despre condițiile în care trăiau bătrânii.

„După ce am încheiat am fost sunată și amenințată să nu spun ce se întâmplă acolo în legătură cu căminul”, mai spune ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.